ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσουμε αν θα δεσμευτούμε σε μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας ή θα επιλέξουμε μεμονωμένα προϊόντα. Κάνει όμως διαφορά εάν χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα; Πως λειτουργούν οι ρουτίνες περιποίησης και ποια είναι τα οφέλη; Απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα για να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για τη δική σας επιδερμίδα.

Τι είναι η ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας;
Μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας είναι ένα σύνολο προϊόντων που δρουν σε συνδυασμό για να παρέχουν αποτελεσματικότερα οφέλη από τα μεμονωμένα προϊόντα. Οι επιστήμονές μας αναπτύσσουν συνθέσεις που δρουν, όχι μόνο αυτόνομα, αλλά και σε αρμονία με άλλες συνθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η υφή του προϊόντος, η σύνθεση, η απόδοση και η σειρά χρήσης στη ρουτίνα παίζουν καίριο ρόλο στα οφέλη για την επιδερμίδα σας.

Γιατί μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας είναι πιο αποτελεσματική από ένα μεμονωμένο προϊόν;
Με τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας, οι δημιουργοί τους εργάζονται για να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των συνθέσεων και των συνδυασμών των προϊόντων. Πρέπει να λάβουν υπόψη τους τη δράση, την απόδοση και την πολλαπλή χρήση και πως αυτές επηρεάζουν την επιδερμίδα. Διαφορετικά προϊόντα δημιουργούνται για να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ανάγκες. Μία πλήρης ρουτίνα εξασφαλίζει ότι η επιδερμίδα σας καθαρίζεται, ενυδατώνεται και αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο που θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα το ταχύτερο δυνατό.

Είναι όλα τα βήματα μίας ρουτίνας εξίσου σημαντικά;
Τα προϊόντα μίας ρουτίνας είναι σχεδιασμένα να δρουν συνδυαστικά, σε συγκεκριμένη σειρά, για να σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν αναφέρουμε ισχυρισμούς όπως «έως 49% άμεση μείωση των ρυτίδων» σε σχέση με την σειρά Ecollagen, ή «70% περισσότερη σφριγηλότητα» για την Ultimate Lift, αναφερόμαστε σε αποτελέσματα κλινικών ερευνών της χρήσης των προϊόντων ως μέρος καθημερινής ρουτίνας.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας/νύχτας;
Η επιδερμίδα μας ακολουθεί ένα φυσικό κύκλο. Την ημέρα αντιμετωπίζει εξωτερικές επιθέσεις και τη νύχτα αναδομείται. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να ακολουθούν τον κύκλο αυτό. Η κρέμα ημέρας, για παράδειγμα, κανονικά περιέχει SPF για να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου ενώ η κρέμα νύχτας είναι πιο πλούσια για να θρέφει την επιδερμίδα ενώ κοιμάστε.

Τι κάνει τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας NovAge τόσο αποτελεσματικές;
Είμαστε πολύ περήφανοι για τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας μας και τα απίθανα αποτελέσματά τους! Είναι το αποτέλεσμα έντονων επιστημονικών ερευνών στη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας και στα ορατά της σημάδια. Περιλαμβάνουν προϊόντα που είναι προσεκτικά δημιουργημένα για να καθυστερούν και να μειώνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι από τις πιο ανεπτυγμένες στην αγορά των καλλυντικών!

Εάν ακόμα προσπαθείτε να αποφασίστε, σκεφτείτε και κάτι ακόμα. Πόσο όμορφο είναι να αφιερώνετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο κάθε μέρα.

Δείτε περισσότερα:Τα σετ μας-NOVAGE

 

ΒΗΜΑ-ΠΡΟΣ-ΒΗΜΑ: ΜΑΤΙΑ ONCOLOUR

Το smokey eye μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο! Σας το αναλύουμε όμως βήμα προς βήμα για σίγουρη επιτυχία κάθε φορά.

Βήμα 1
Ας ξεκινήσουμε! Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο πινέλο για να εφαρμόσετε τη σκιά με ακρίβεια και χτίστε την ένταση με περισσότερο προϊόν. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το Διπλό Πινέλο για Σκιά Ματιών. Εφαρμόστε τη μονή σκιά ματιών OnColour Silver Grey στο κέντρο του βλεφάρου.

Βήμα 2
Έπειτα, απλά γυρίστε το πινέλο και χρησιμοποιήστε το σφουγγαράκι για να εφαρμόσετε την απόχρωση Dazzle Beige. Χρησιμοποιήστε το για να εφαρμόσετε την πιο ανοιχτή απόχρωση στις γωνίες των ματιών. Αυτό βοηθά το βλέμμα να φαίνεται πιο ανοιχτό ακόμα και αν χρησιμοποιείτε σκούρες αποχρώσεις για το υπόλοιπο look.

Βήμα 3
Τώρα είναι ώρα για ένταση! Αυτό μπορεί να φαίνεται περίπλοκο αλλά είναι απλό. Εφαρμόστε την απόχρωση Velvet Black στην εξωτερική γωνία του ματιού σε σχήμα V σαν ένα τόξο που δείχνει προς τα έξω. Συνεχίσετε να χτίζετε το χρώμα. Τώρα με ένα καθαρό πινέλο ενσωματώστε τη σκιά προς το κόκκαλο του φρυδιού.

Βήμα 4
Χρησιμοποιήστε την ίδια ασημί σκιά κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.

Βήμα 5
Για να χτίσετε το πλήρες look χρησιμοποιήστε το ασπρόμαυρο διπλό μολύβι ματιών OnColour και εφαρμόστε το μαύρο χρώμα κατά μήκος των επάνω βλεφάρων. Προσθέστε τη μάσκαρα OnColour Big Lash που χαρίζει ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες!

Βήμα 6
Για τις τελευταίες πινελιές, χρησιμοποιήστε concealer κάτω από τα μάτια για να δώσετε λάμψη και να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Εφαρμόσαμε το ρουζ OnColour στην απόχρωση Cool Pink στα ζυγωματικά και αφήσαμε τα χείλη φυσικά για να αναδεικνύονται τα μάτια!

Αυτό ήταν! Απλό, κομψό και έντονο!

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Υπερμελάγχρωση, ανομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας, σημάδια από τον ήλιο, σημάδια από τη γήρανση – υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψουμε τις σκούρες κηλίδες της επιδερμίδας. Πως όμως τις αντιμετωπίζουμε; Η Ειδικός στην Περιποίηση της Επιδερμίδας Μελίνα Γαλεάδη μας συμβουλεύει!

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ;
Οι σκούρες κηλίδες προκαλούνται από την ακανόνιστη παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα. Η απόχρωση των κηλίδων κυμαίνεται από ανοιχτό καφέ έως μαύρο και έχουν την ίδια υφή με την υπόλοιπη επιδερμίδα. Δεν πονάνεν και συνήθως εμφανίζονται στις περιοχές της επιδερμίδας που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο.

2. ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ;
Η μελανίνη, που είναι μία χρωστική ουσία που βρίσκεται στην επιδερμίδα σας, είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού στην ακτινοβολία UV. Όταν εκτείθονται στον ήλιο, τα μελανοκύτταρα στην χαμηλότερη στοιβάδα της επιδερμίδας, παράγουν μελανίνη και την απελευθερώνουν μέσω κυττάρων που μοιάζουν με κλαδιά που ονομάζονται δενδρίτες, στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Η μελανίνη αποφορροφά το φως του ήλιου και προλαμβάνει την ακτινοβολία UV από το να εισχωρήσει βαθύτερα στην επιδερμίδα. Όταν η επιδερμίδα δεν είναι πλέον εκτεθειμένη στην ήλιο, η μελανίνη υποχωρεί.

Κάθε φορά που ο μηχανισμός αυτός ενεργοποιείται, ένα μικρό ίχνος μένει πίσω. Με το πέρασμα του χρόνου, τα ίχνη αυτά συσσωρεύονται και δημιουργούν μία κηλίδα. Είναι όπως όταν γράφουμε με ένα μολύβι σε ένα κομμάτι χαρτί, σβήνουμε και επαναλαμβάνουμε το ίδιο ξανά και ξανά. Τελικά, θα αφήσει κάποιο σημάδι.

Επιπλέον, ο μηχανισμός γίνεται λιγότερο αποτελεσματικός με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που επιβαρύνει τη συσσώρευση της μελανίνης σε μία περιοχή. Η συσσωρευτική ιδιότητα της μελανίνης σημαίνει ότι φθορά που μπορεί να έχει γίνει όταν είμαστε έφηβοι, θα εμφανιστεί στο μέλλον!

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι υπεύθυνοι για την ενεργοποίηση αυτής της διαδικασίας. Ο πιο προφανής είναι η έκθεση στον ήλιο. Η ορμονική ανισορροπία όμως, όπως εκείνη που προκαλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτή τη διαδικασία. Επιπλέον, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη σύνθεση μελανίνης, οπότε το αποτέλεσμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

3. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ;
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποφύγετε τον αποχρωματισμό είναι να μειώσετε την έκθεση στον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο θα έχει ως αποτέλεσμα ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας και θα επιταχύνει την γήρανση της επιδερμίδας. Συνεπώς, είναι καίριας σημασίας να χρησιμποείτε SPF – ιδιαίτερα σε περιοχές όπου έχουν ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο είναι σημαντικό να φοράτε SPF όλο το έτος.

Η απολέπιση με ένα προϊόν που περιέχει BHA ή AHA οξέα, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας και να χαρίσει έναν πιο ομοιόμορφο τόνο, καθώς προωθεί την δημιουργία κυττάρων και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;
Για προστασία από τις ακτίνες UV προτείνω το NovAge Day Shield SPF 50 UVA/PA ++++ Advanced Skin Protector. Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προτασίας UVA που λειτουργεί ως ασπίδα από τις βλαβερες ακτίνες και τη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, προστατεύει την επιδερμίδα από μερικές από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και προσφέρει έντονη ενυδάτωση.

5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
Αποφεύγοντας την έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας που διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και κάνοντας απολέπιση δυο φορές την εβδομάδα. Όλα αυτά θα συμβάλλουν σε έναν πιο ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας. Επενδύστε σε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα απαντήσουν στην ανάγκη σας και θα περιποιηθούν την επιδερμίδα σας.

Εάν ζείτε σε ηλιόλουστο μέρος, εκτός από το SPF, να φοράτε και καπέλο και γυαλιά ηλίου όταν είστε έξω. Επιπλέον, μην υποτιμάτε το να κάθεστε σε εσωτερικό χώρο αλλά κοντά σε παράθυρο, ακόμα και εάν έχει συννεφιά: είστε και πάλι εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία UV!

 

8 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ 2019

 

5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ – ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ


Προηγμένη Θεραπεία Ανανέωσης της Επιδερμίδας NovAge

33434

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SPA ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

 

Περιποίηση της Περιοχής των Ματιών

Βιντεο:

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ

top_img (1).jpg

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

TopTheExpertsGuidetoTreatingDarkSpots

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Καθώς όμως ανεβαίνει η θερμοκρασία και είμαστε περισσότερο έξω, πρέπει να παραμένουμε και ασφαλείς. Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές μας για ένα ασφαλές καλοκαίρι!

Top_summer_safety

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΥΓΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Τα υγρά κραγιόν θέλουν τον τρόπο τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για άψογο τελείωμα κάθε φορά.

ΒΙΝΤΕΟ: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΡΟΝΖΕ ΠΕΡΛΕΣ

Γνωρίζετε ότι πουλάμε πάνω από 2 εκατομμύρια Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold κάθε χρόνο; Αυτό σημαίνει σχεδόν 100 εκατομμύρια πολύτιμες πέρλες! Το ξέρετε όμως ότι είναι τόσο πολύπλευρες όσο και δημοφιλείς; Δείτε τρεις τρόπους που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΙΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Μια άψογη εφαρμογή μακιγιάζ ξεκινά με τα σωστά εργαλεία. Δείτε βήμα προς βήμα πώς να μακιγιάρετε τέλεια τα χείλη σας.

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ: ΠΙΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ XEΙΛΗ

top-1

Μια άψογη εφαρμογή μακιγιάζ ξεκινά με τα σωστά εργαλεία. Δείτε βήμα προς βήμα πώς να μακιγιάρετε τέλεια τα χείλη σας.

1. ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ (L01)
Ένα πινέλο για τα χείλη μπορεί να μη φαίνεται απαραίτητο όμως όταν ανακαλύψετε τα οφέλη του, θα θέλετε να το χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Το πινέλο χειλιών είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζει το χρώμα στα χείλη με ακρίβεια και να το προστατεύει από τις μουτζούρες. Η μακριά λαβή παρέχει απόλυτο έλεγχο και η σμιλεμένη άκρη είναι τέλεια για τη δημιουργία άποψης γραμμής. Οι τρίχες είναι κοντές για σωστή εφαρμογή του προϊόντος.

2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΝΕΛΟΥ 
Επιλέξτε το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε και έπειτα μαζέψτε λίγο προϊόν με το πινέλο και εφαρμόστε το στα χείλη σας σε λεπτές στρώσεις. Ξεκινήστε από το κέντρο με φορά προς τα έξω ώστε να μη φορτώσετε τις άκρες με πολύ χρώμα. Έτσι θα έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί και δε μουτζουρώνει. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε περισσότερες στρώσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε. Για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την άκρη του πινέλου για να τονίσετε τις γωνίες.

3. ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ BLENDING (E01)
Για ματ αποτέλεσμα, ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για πούδρα που θα βουτήξετε σε διάφανη πούδρα. Περάστε το απαλά πάνω από τα χείλη σας και είστε έτοιμες – ματ χείλη!
Δείτε το βίντεο

BINTEO: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ STROBING

Ποια δε θέλει μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα; Αντίθετα με το contouring (που χρησιμοποιεί σκιάσεις), η τεχνική strobing δίνει λάμψη στα σημεία του προσώπου σας που ο ήλιος αντανακλάται φυσικά. Ακολουθήστε τα απλά βήματα για να αποκτήσετε άμεση λάμψη!

Please follow and like us:
Visit Us
Follow Me
Tweet