ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

                                         

                                          ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame εμπνέει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους συστήνοντας και πουλώντας υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με τη δύναμη της Σουηδικής επιστήμης. Η Oriflame είναι η μεγαλύτερη εταιρία απευθείας πώλησης καλλυντικών στην Ευρώπη με μία παγκόσμια κοινότητα περισσότερων από 3 εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

                                                           ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας σήμερα και αμέσως να κερδίσετε χρήματα με την πώληση προϊόντων. Ή, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να αυξήσετε τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου καθώς και να ηγείστε της ανάπτυξής τους.

Δεν έχετε εμπειρία στις πωλήσεις ή τη διαχείριση μίας επιχείρησης; Μην ανησυχείτε, σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα. Σας παρέχουμε ψηφιακά εργαλεία και το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχετε πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και οδηγίες – όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να εργάζεστε και να κερδίζετε από την άνεση του σπιτιού σας. Ένα από τα καλύτερα οφέλη ενός Oriflame Consultant είναι η ελευθερία και την ευελιξία να εργάζεστε οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε, ακόμα και από τον καναπέ σας. Ξεχάστε το κλασικό ωράριο, τις μετακινήσεις και τις πολλές ώρες στο γραφείο – αυτή είναι η νέα μορφή επιτυχίας!

Η Oriflame στηρίζει το ευέλικτο πρόγραμμα και τρόπο ζωής. Σε εμάς, όλα γίνονται για εσάς! Είτε θέλετε να απολαύσετε προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα Oriflame και να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, είτε θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να τα κάνετε όλα με τον δικό σας τρόπο. Βάζετε το πάθος, παρέχουμε τα υπόλοιπα - εκπαίδευση, εργαλεία, προϊόντα ομορφιάς υψηλού επιπέδου και μια υποστηρικτική κοινότητα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την ισορροπία εργασίας-ζωής-πάθους!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Ένα από τα οφέλη του να είστε Consultnt της Oriflame είναι η ευκαιρία να γνωρίζετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς για την ομορφιά και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Είμαστε μια μεγάλη, διαφορετική και εμπνευσμένη παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς και μαζί οι δυνατότητες μας είναι ατελείωτες. Για περισσότερα από 50 χρόνια, μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις και γέλιο, επειδή πιστεύουμε ότι η βοήθεια και η στήριξη είναι ο δρόμος προς την επιτυχία!

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ   BEAUTY   STORE


Πως είναι να είσαι Consultant της Oriflame;
Ως Consultant της Oriflame μπορείτε να επιλέξετε να κερδίζετε χρήματα από τα προϊόντα που αγοράζετε για εσάς κα την οικογένειά σας, να κερδίζετε χρήματα από τις δικές σας πωλήσεις ή να προσκαλέσετε νέα μέλη στην ομάδα σας και να κερδίσετε χρήματα από την ανάπτυξη του δικτύου σας.

Πολλοί Consultants έχουν δημιουργήσιε μία επτυχημένη επιχείρηση ενώ άλλοι έχουν επιλέξει να πουλάνε τα προϊόντα μας στον ελεύθερό τους χρόνο για να κερδίζουν επιπλέον εισόδημα. Ό,τι και αν προτιμάτε θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ORIFLAME ;

Η Ευκαιρία της Oriflame κάνει τα όνειρά σας πραγματοποιήσιμα με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με απίθανα οφέλη. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα ομορφιάς, προσφορές  που ετοιμάζουμε για σας;
Δηλώστε το email σας παρακάτω για να λαμβάνετε το Newsletter μας ή ακολουθήστε μας στα Social media της σελίδας μας με Like στα:

Please follow and like us:
Visit Us
Follow Me
Tweet