Τα Συστατικά αυτά, είναι η Δύναμη της NovAge Skinergise!

Μπορεί να αγαπάτε τον έντονο τρόπο ζωής όμως μπορεί να αφήσει την επιδερμίδα σας κουρασμένη με ορατούς μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές. Η NovAge Skinergise έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσει ακριβώς αυτά, με μια σειρά από ισχυρά συστατικά που θα κάνουν την επιδερμίδα σας φρέσκια και λαμπερή αμέσως!

Ταυρίνη από φυσικές πηγές
Μπορεί να γνωρίζετε την Ταυρίνη ως ισχυρό συστατικό που δίνει ενέργεια και που χρησιμοποιείται στα ενεργειακά ποτά όμως γνωρίζατε ότι χαρίζει ενέργεια και στην επιδερμίδα σας; ως συστατικό της NovAge Skinergise, η Τεχνολογία Ταυρίνης επαναφέρει την ενέργεια στην επιδερμίδα, αφήνοντας λεία και τέλεια την επιφάνειά της, κάνοντάς την να δείχνει πιο υγιής στη στιγμή.

Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Açai
Επιλεγμένα για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, τα Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Açai, προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, δρουν ενισχύοντας την ενυδάτωση και συμπληρώνουν ιδανικά τη δράση της Ταυρίνης που προσφέρει ενέργεια.

Καφεΐνη
Το ελιξίριο της ζωής που μας κάνει λειτουργικούς ανθρώπους το πρωί μπορεί επίσης να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος κάτω από τα μάτια και να μειώσει τις ορατές σκούρες κηλίδες ως συστατικό μίας κρέμας ματιών. Προσθέσαμε καφεΐνη στην κρέμα ματιών NovAge Skinergise επειδή είναι γνωστό πως βοηθά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια να δείχνει λεία και αναζωογονημένη το πρωί.

Τεχνολογία Pollution Protect
Μάλλον την ώρα που είστε έξω δεν σκέφτεστε τις πιθανές επιδράσεις της ρύπανσης στην επιδερμίδα σας όμως μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα. Δεν το θέλουμε αυτό! Η Τεχνολογία Pollution Protect δρα ως ασπίδα ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας και διατηρώντας τους μακριά από την επιδερμίδα.

Νιασιναμίδη
Αυτό το ισχυρό συστατικό της Κρέμας Νύχτας NovAge Skinergise έχει πολλαπλά οφέλη: ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της, βελτιώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και βοηθά στην ενίσχυση του φράγματος προστασίας της επιδερμίδας.

Όλα αυτά τα συστατικά είναι εκείνο που κάνουν τη NovAge Skinergise διαφορετική από έναν απλό προϊόν καθαρισμού και μία ενυδατική. Δρουν ενεργά για να βελτιώσουν την επιδερμίδα σας ακόμα και όταν κοιμάστε! Ενώ μία απλή ενυδατική ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, η NovAge Skinergise δρα για να μειώσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης και να βοηθήσει στην τόνωση της επιδερμίδας σας ώστε να δείχνετε πάντα στα καλύτερά σας!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ

1.Τεχνολογία Ταυρίνης για Ενέργεια

Η Ταυρίνη βοηθάει στην ενέργεια της επιδερμίδας , αναζωογονεί τα κύτταρα  ,ενυδατώνει ,διατηρεί τη ζωντάνια της επιδερμίδας ,μειώνοντας τα σημάδια της κούρασης και την όψη των λεπτών γραμμών .

2.Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Açai.

Επιλεγμένα για τις αντιοξειδωτικές τοςυς ιδιότητες , τα Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Açai προστατεύουν  από τις ελεύθερες ρίζες .Ενισχύουν την ενυδάτωση και συμπληρώνουν ιδανικά τη δράση της  Ταυρίνης που προσφέρει ενέργεια .

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ 

ΑΜΕΣΑ & ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό βιοτεχνολογιών, η NovAge Skinergise χαρίζει άμεσα και αποδεδειγμένα ενέργεια στην επιδερμίδα σας και την προστατεύει από τους καθημερινούς επιβλαβείς παράγοντες. Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να έχετε τη φρέσκια, υγιή όψη που θέλετε στη στιγμή, αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα και όλα τα πρώτα σημάδια γήρανσης καθυστερώντας τη μελλοντική εμφάνισή τους με απόλυτη αυτοπεποίθηση και έλεγχο.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα:

Η NovAge Skinergise ενισχύει την ενέργεια της επιδερμίδας και μειώνει τα ορατά σημάδια της γηρανσης . Η Τεχνολογία Ταυρίνης επαναφέρει την ενέργεια στην επιδερμίδα , αφήνοντας λεία καιτέλεια την επιφάνειάτης ,κάνοντας να δείχνει πιο υγιής στη στιγμή .Η Τεχνολογία Pollution Protect και η τενολογία προατασίας UV δρουν ως ασπίδα ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Μακροπρόθεσμα:

Η Τεχνολογία Ταυρίνης  αποκαθιστά την κυτταρική ενέργεια ,μειώνοντας  τα πιο έντονα ορατά σημάδια  της κούρασης και τις λεπτές γραμμές .Τα Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Açai βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες , ενισχύοντας την ενέργεια του κυτταρικού μεταβολισμού.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7Χ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ NOVAGE!

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

4 απλά βήματα   επί 2 φορές την ημέρα -κάθε μέρα ,με χρήση της NovAge Skinergise Ideal Perfection!

ΒΗΜΑ  1ο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Gel Καθαρισμού NovAge Supreme
Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σας το πρωί και το βράδυ, απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ για υγιή επιδερμίδα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να απορροφηθούν τα υπόλοιπα προϊόντα της ρουτίνας σας .

ΒΗΜΑ  2ο

ΜΑΤΙΑ

Κρέμα Ματιών NovAge Skinergise Ideal Perfection-34515

Οι κρέμες ματιών έχουν πιο ελαφριά υφή,δεν έχουν άρωμα και είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις εξειδικευμένες ανάγκες της περιοχής των ματιών,όπως είναι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ,τα πρηξιματάκια και οι μαύροι κύκλοι.Xρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών το πρωί και το βράδυ πριν από την κρέμας σας.Κάντε ελαφρύ μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών, με το απλικατέρ με μπίλια Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια.

.ΒΗΜΑ  3ο

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Serum NovAge Skinergise Ideal Perfection -34517
 Τα Serum ενισχύουν τα υπόλοιπα προϊόντα της ρουτίνας.Η υγρή υφή του Serum είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει τα ενεργά ενυδατικά συστατικά που διατηρούν τη νεανικότητά σας ,γρήγορα και αποτελεσματικά , πριν την εφαρμογή της  κρέμας ημέρας και κρέμα νύχτας .
Κρέμα Νύχτας NovAge Skinergise Ideal Perfection -35075
Κρέμα Ημέρας με SPF30 NovAge Skinergise Ideal Perfection- 34511
Οι κρέμες ημέρας και νύχτας προσφέρουν την τελευταία στρώση ενεργών συστατικών μαζί με ενυδάτωση. Η κρέμα ημέρας είναι σχεδιασμένη για να ενυδατώνει και να προστατεύει την επιδερμίδα σας, ενώ η κρέμα νύχτας είναι σχεδιασμένη για να αποκαθιστά και να αναζωογονεί την επιδερμίδα σας ενώ κοιμάστε.

ΤΑ  ΣΕΤ  NOVAGE  3+1 ΔΩΡΟ !!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑCS ΚΑΙ ΕΛΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ  ΚΥΠΡΟ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα ομορφιάς, προσφορές  που ετοιμάζουμε για σας;
Δηλώστε το email σας παρακάτω για να λαμβάνετε το Newsletter μας ή ακολουθήστε μας στα Social media της σελίδας μας με Like στα:

Ακολουθήστε μας ή κάνετε Like