ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 στη Στοκχόλμη από δύο αδέρφια, τον Robert και τον Jonas Af Jochnick και τον φίλο τους Bengt Hellsten. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Η Oriflame εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία καλλυντικών απευθείας πώλησης, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια Consultants σε ολόκληρο τον κόσμο και ετήσιο τζίρο περίπου 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ.

Από την ίδρυση της το 1967, η λειτουργία της Oriflame σέβεται απόλυτα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Oriflame χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και δεν κάνει δοκιμές των προϊόντων της σε ζώα. Η εταιρεία έχοντας αναλάβει ισχυρή δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται, έχει εφαρμόσει καινοτομικές πρακτικές με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Το ίδρυμα Oriflame Foundation, έχει ως στόχο την υποστήριξη των κοινοτήτων αυτών και την προσφορά βοήθειας σε παιδιά και γυναίκες που το έχουν ανάγκη..

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας, η Oriflame παραμένει πιστή στο όραμά της, να βοηθά τους ανθρώπους να εκπληρώνουν τα όνειρά τους.

 

 

ΣΕ ΕΜΑΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η Oriflame υπάρχει για ανθρώπους όπως εσείς. Τα προϊόντα και η δυναμική επιχειρηματική ευκαιρία της εταιρίας έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα εσάς.

Με τη μοναδική ευκαιρία κέρδους της Oriflame μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα την ίδια κιόλας ημέρα. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και οι ελκυστικές προσφορές κάνουν την πώληση τόσο απλή όσο το να δείξετε τον κατάλογο ή μία σελίδα του site μας και να πάρετε την παραγγελία.

Δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη εμπειρία – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην πορεία σας και οι περισσότερες εκπαιδεύσεις και η υποστήριξη που προσφέρουμε είναι απολύτως δωρεάν. Εσείς επενδύετε τον χρόνο που επιθυμείτε και σας ανοίγονται ανεξάντλητες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο και την ελευθερία να αποφασίσετε πόσες ώρες θέλετε να επενδύετε και τα οφέλη που θα απολαύσετε. Εσείς αποφασίζετε εάν θα ασχοληθείτε ως χόμπι, ως μερική απασχόληση ή ως πλήρη απασχόληση. Εν συντομία, εσείς είστε το αφεντικό!

Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε μία ευκαιρία με την οποία μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από την αρχή ενώ χτίζετε την επιχείρησή σας και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας. Όπως λέμε – Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά σου Αύριο.

Η Ευκαιρία της Oriflame κάνει τα όνειρά σας πραγματοποιήσιμα με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με απίθανα οφέλη. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!

Ακολουθήστε μας: