ΤΟ ΝΕΟ SUCCESS PLAN

Για περισσότερα από 55 χρόνια, η Oriflame δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Η προσωπική σας ανάπτυξη και η επιχειρηματική επιτυχία θα παραμένουν πάντα οι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρείας μας και νιώθουμε ευθύνη απέναντί σας, να σας βοηθήσουμε και να σας εμπνεύσουμε. Γνωρίζουμε ότι η κατανόηση του Success Plan είναι το κλειδί στο ταξίδι σας μαζί μας.

ΝΕΟ SUCCESS PLAN; ΓΙΑΤΙ;

                   1. Προσέγγιση περισσότερων καταναλωτών μέσω της online πώλησης

Ο κόσμος αλλάζει και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν στο διαδίκτυο. Κάθε Oriflame Brand Partner θα έχει πλέον αυτόματα τον δικό του προσωπικό διαδικτυακό σύνδεσμο-link. Μπορείτε να μοιράζεστε τον προσωπικό σας διαδικτυακό σύνδεσμο και να κερδίζετε, προσεγγίζοντας άτομα από τις επαφές σας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που απλώς πριν ήταν πολύ μακριά για να τους δείξετε έναν έντυπο κατάλογο. Η αποστολή με τον σύνδεσμό σας του e-Catalogue ή όποιων προϊόντων επιλέγετε, σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις προτάσεις σας με τους VIP Πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, ενώ κερδίζετε μία Προσωπική Κλιμακωτή Έκπτωση από τις αγορές τους.

                 2. Κερδίζετε ένα σημαντικό επιπλέον εισόδημα ως νέος Brand Partner

Επικεντρωθείτε στη χρήση, σύσταση και πώληση προϊόντων από την 1η ημέρα και μπορείτε να κερδίσετε από την πρώτη κιόλας online πώλησή σας! Ξεκινήστε με μικρά και εύκολα βήματα για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να χάνετε το κίνητρό σας. Επιπλέον, δικαιούστε και extra προνόμια στο διάστημα των πρώτων 90 ημέρων μαζί μας!

             3. Δυναμική ευκαιρία κέρδους με νέο εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα αμοιβής

Πιστεύουμε ότι το νέο Success Plan είναι πιο εύκολο να το καταλάβει κανείς και ιδανικό για να μπορείτε να προβλέψετε τα κέρδη σας. Η κατάκτηση νέων τίτλων γίνεται πιο γρήγορα, κάτι το οποίο βοηθάει στην παρακίνηση και ενεργοποίηση τόσο των νέων όσο και των υπαρχόντων Brand Partners. Η εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων Leaders και νέων Directors ωφελεί εσάς και την επιχείρησή σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ NOVAGE

Για να κάνετε μία δυναμική αρχή, προσφέρουμε τα Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge σε απίθανη τιμή αποκλειστικά για τα νέα μέλη! Τα νέα μέλη σας μπορούν να αποκτήσουν τα Σετ NovAge σε ειδική τιμή στους πρώτους δύο καταλόγους της εγγραφής τους. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους συστήσετε τη Ρουτίνα NovAge και να αποκτήσουν και οι ίδιοι προσωπική εμπειρία από τη χρήση των προϊόντων.

Και ακόμη θα μπορούν να επιλέξουν 5 φακελάκια NovAge με 4 ΔΩΡΕΑΝ δείγματα το καθένα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να βρουν τη ρουτίνα που τους ταιριάζει και να προσφέρουν δείγματα σε υποψήφιους καταναλωτές. Τα δείγματα θα προστίθενται στον κωδικό τους και θα εμφανίζονται στην ενότητα «Οι Προσφορές Μου».

Μάθετε περισσότερα για την προηγμένη σειρά περιποίησης επιδερμίδας  NovAge εδώ

    Ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο Success Plan; Μην ανησυχείτε, θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε σας βήμα!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το ΝΕΟ Success Plan

BP VS. BV

Στην Oriflame τείνουμε να χρησιμοποιούμε κάποιους ειδικούς όρους στην επικοινωνία μας με τα μέλη μας. Για αυτό ας δούμε κάποιες έννοιες που θα συναντήσετε στο Success Plan και να δούμε τι σημαίνουν πρακτικά! Αρχικά, τι είναι τα BP και BV; Ως Brand Partner θα ακούτε συχνά τους δύο αυτούς όρους και είναι αλήθεια ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Business Volume (BV)

  • Τι είναι το BV;

Το BV είναι μια χρηματική αξία των προϊόντων και μια βάση για τα κέρδη σας. Το ποσό των bonus σας υπολογίζεται ως ποσοστό του συνολικού BV.

  • Πώς υπολογίζεται το BV;

Υπολογίζεται ως η καθαρή αξία των προϊόντων με μέγιστη Προσωπική Κλιμακωτή Έκπτωση ύψους 30%, χωρίς ΦΠΑ και λοιπές επιβαρύνσεις. Το Business Value μπορεί να υπολογιστεί ελαφρώς διαφορετικά ανάλογα με τις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων (Δείτε στον παρακάτω πίνακα).

Bonus Points (BP)

  • Τι είναι τα BP;

Κάθε προϊόν ανάλογα με την αξία του, έχει έναν αριθμό Bonus Points. Τα πιο ακριβά προϊόντα και σετ έχουν περισσότερα Bonus Points.

  • Πώς υπολογίζονται τα BP;

Τα Bonus Points υπολογίζονται διαιρώντας το BV με την αναλογία BP/BV. Η αναλογία BP/BV μπορεί να επαναπροσδιοριστεί σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε παρακάτω την πιο ενημερωμένη τιμή της αναλογίας BP/BV σύμφωνα με το νέο Success Plan, καθώς και την διαφορετική αξία του BP ανάλογα με τις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Να σημειώσουμε ότι οι Πόντοι του Rewards Boutique και οι Beauty Reward Πόντοι των VIPs ακολουθούν τον υπολογισμό των BP.

Από τον κατάλογο που ξεκινάει 18/5, τα Bonus Points υπολογίζονται ως € 0,53 του BV μέχρι νεωτέρας.

Δείτε παρακάτω πως υπολογίζονται τα BP και BV ανά κατηγορία προϊόντος:

ΚατηγορίαΈκπτωσηBPBV
Μακιγιάζ, Αρώματα & Προσωπική ΦροντίδαFullFullFull
Σετ NovAgeFullΕπιπλέον 20%Full
Premium Αξεσουάρ (Norrsken)FullFullΜειωμένο (μισό)
ΑξεσουάρFullΜειωμένο (μισό)Μειωμένο (μισό)
Εργαλεία Πωλήσεων (π.χ. Κατάλογος)000

Κόστος εγγραφής

Το κόστος εγγραφής για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Επιχειρηματική Ευκαιρία είναι €10.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο Success Plan;

Δείτε τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Κι αν δεν βρείτε απάντηση στην ερώτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ακολουθήστε μας: