Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΔΩ

ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Είτε θέλετε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, είτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, ή ακόμη αν θέλετε να απαλλαχθείτε από το περιττό βάρος, μία μόνιμη αλλαγή ξεκινάει με μία ολιστική προσέγγιση – αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όποιος κι αν είναι ο στόχος υγείας και ευεξίας σας, το Wellosophy διαθέτει τις συμβουλές, τα προϊόντα και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να τον πετύχετε – και όχι μόνο.

 

Με το Wellosophy μπορείτε να τα καταφέρετε!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!

Είτε πρόκειται να κάνετε το πρώτο σας βήμα – ή το επόμενο βήμα – στο ταξίδι σας για την ευεξία, ας το κάνουμε μαζί!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ!

 
 
 
Η ΕΥΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

   

 

         Το κλειδί για έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι να δημιουργήσετε μία βιώσιμη βάση από σωστές καθημερινές επιλογές και να βρείτε μία ισορροπία που ταιριάζει σε εσάς, συμπεριλαμβανομένης και στη διατροφή σας. Η υγεία του σώματός σας εξαρτάται από την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών μέσω της διατροφής, ωστόσο ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγεί συχνά σε πρόχειρες λύσεις που στερούνται των απαραίτητων θρεπτικών οφελών. Τα συμπληρώματα διατροφής Wellosophy συνδυάζουν την ευκολία με όλα τα οφέλη για να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε πως λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Πρακτικότητα και οφέλη μαζί; Ναι, με το Wellosophy μπορείτε να το πετύχετε!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ!

       Το Wellosophy Wellness Pack είναι μια έξυπνη τριάδα συμπληρωμάτων που επιμελήθηκαν οι διατροφολόγοι μας για να σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών με επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Είναι σχεδιασμένο με ακρίβεια για να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες ανδρών και γυναικών και συσκευασμένο σε πρακτικά ημερήσια φακελάκια – τι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο; Θέλετε να εξασφαλίσετε μια σταθερή βάση για την υγεία και την ευεξία σας; Μπορείτε να το κάνετε με το Wellosophy!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ

Γιατί το Wellness Pack περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά; Και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία; 

      Η Isabella Lee PhL., Διατροφολόγος και μέλος του Συμβουλίου Διατροφής της Oriflame εξηγεί.

     Η πρωτεΐνη συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και στην απώλεια λίπους (Longland et al., 2016- Murphy et al., 2014) και σας βοηθά να αισθάνεστε κορεσμό (Paddon-Jones et al, 2008).

ΕΝΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΝΑΚ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ SHAKE!
 
 
 

    Το Wellosophy Natural Balance Shake είναι μία σκόνη πρωτεΐνης σε τρεις νόστιμες γεύσεις. Απλά αναμείξτε είτε με νερό είτε με γάλα της επιλογής σας για ένα εύκολο, υγιεινό και χορταστικό ρόφημα, ή προσθέστε το στα γεύματα για να αυξήσετε την περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ!

  Σας έχει τύχει ποτέ μετά από μία κουραστική ημέρα, να διαπιστώσετε ότι δεν είχατε χρόνο -ή ενέργεια- για να ψωνίσετε και να ετοιμάσετε ένα υγιεινό γεύμα; Το Wellosophy λοιπόν έχει κάνει όλη την προετοιμασία, ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε κάτι εσείς! Τα υποκατάστατα γευμάτων μας είναι φυτικής προέλευσης, πλούσια σε πρωτεΐνες, πηγή φυτικών ινών και εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και υγιεινά λιπαρά. Σχεδιασμένα για τη διαχείριση του βάρους, αποτελούν επίσης την τέλεια, άμεση λύση όταν χρειάζεστε ένα υγιεινό, νόστιμο και χορταστικό γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά αναμείξτε με αγελαδινό γάλα ή εναλλακτικό γάλα σόγιας για όλες τις θρεπτικές ιδιότητες ενός κανονικού υγιεινού γεύματος, αλλά σε ελάχιστο χρόνο και με περίπου τις μισές θερμίδες!

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ!

 

Η απώλεια βάρους είναι δύσκολη – και η συντήρησή του είναι ακόμη πιο δύσκολη – αν έχετε ποτέ ταλαιπωρηθεί με εξοντωτικές δίαιτες και με τη γρήγορη αύξηση των κιλών μετά την απώλεια βάρους, ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε! Τα μείγματα αντικατάστασης γευμάτων Wellosophy είναι σχεδιασμένα για την επιτυχία σας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, πηγή φυτικών ινών και εμπλουτισμένα με 23 βασικές βιταμίνες και μέταλλα, προσφέρουν τη θρέψη ενός κανονικού υγιεινού γεύματος, αλλά με περίπου τις μισές θερμίδες. Απλά αντικαταστήστε δύο από τα καθημερινά κύρια γεύματά σας για να χάσετε βάρος και ένα για να συντηρήσετε το βάρος σας μετά την απώλεια βάρους. Απλά αναμείξτε με γάλα για ένα πλήρες γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά – δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!

Τα συμπληρώματα διατροφής Wellosophy είναι ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε τη διατροφή σας με συγκεκριμένα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να μην λαμβάνετε επαρκώς στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

    Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών μας. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τα κάνουμε να τρώνε αυτό που θέλουμε, όταν θέλουμε να το τρώνε! Το Wellness Kids σας δίνει τη σιγουριά ότι θα λαμβάνουν καθημερινά κάποια από τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που ενδέχεται να τους λείπουν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ WELLNESS ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ & ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Ακολουθήστε μας: