ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ORIFLAME

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα χρήματα που μπορείτε, να κερδίσετε και τη διασκέδαση που προκύπτει , όταν είστε μέρος της βιομηχανίας της ομορφιάς; Ονειρεύεστε ένα εισόδημα που θα σας επιτρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας; Έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, ανταμοιβές και επαγγελματική αναγνώριση;%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%82

Η Oriflame ξεκίνησε με ένα όνειρο, να δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή τους –  να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Σήμερα, βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να αποκτήσουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν.

 Ποια είναι τα όνειρά σας

Θέλετε να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας;

Ονειρεύεστε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο;

Θέλετε να δείχνετε όμορφοι και να είστε οι πρώτοι που δοκιμάζουν τις νέες τάσεις στην ομορφιά;

Θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους;

Θέλετε μία καριέρα που να σας δίνει οικονομική ανεξαρτησία και επαγγελματική αναγνώριση;

Ονειρεύεστε μία ζωή ελευθερίας, πολυτέλειας και προσωπικής επιτυχίας;

Η ευκαιρία της Oriflame κάνει εφικτό τον τρόπο ζωής που ονειρεύεστε – με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με εξαιρετικές επιβραβεύσεις. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ!

Εάν είστε από την Κύπρο,πατήστε εδώ:Γίνε Μέλος Σήμερα ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!

ΤΙ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  Η  ORIFLAME

Σαν Consulant,η Oriflame  σου προσφέρει την ευκαιρία να Δείχνεις Υπέροχα,να Κερδίζεις Χρήματα και να Διασκεδάζεις. Η αποστολή μας είναι να εκπληρώνουμε όνειρα -και αυτό σημαίνει ,να σου δίνουμε τα εργαλεία και την έμπνευση ,να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο και να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους.Πρακτικά αυτό σημαίνει:

05MakeMoneyΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 TOP
Φανταστείτε μία ζωή που ζείτε με τους δικούς σας όρους, έχετε την ελευθερία να επιλέγετε πως θα διαθέσετε τον χρόνο σας και με τι θα ασχοληθείτε. Ακούγεται ενδιαφέρον; Έτσι πιστεύουμε και εμείς! Αν και το να είστε το αφεντικό του εαυτού σας είναι απαιτητικό, υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι και μία φανταστική ιδέα.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα ομορφιάς, προσφορές  που ετοιμάζουμε για σας;
Δηλώστε το email σας παρακάτω για να λαμβάνετε το Newsletter μας ή ακολουθήστε μας στα Social media της σελίδας μας με Like στα:
 

Grow Your Way

       Το να είσαι μέλος της Oriflame, θα πρέπει να είναι μία εμπειρία που σας εμπνέει και σας επιβραβεύει και για αυτό οφείλουμε να αλλάζουμε, να ανανεωνόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στόχος μας με το νέο Success Plan είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο την επιχείρησή σας! Το νέο Success Plan ενισχύει το επιχειρηματικό μας μοντέλο και φέρνει μία νέα έννοια, αυτή του VIP Πελάτη, η οποία ενισχύει τόσο τον ρόλο σας ως Brand Partner όσο και τις ευκαιρίες αύξησης των κερδών σας. Το καλύτερο; Θα κάνουμε αυτή την αλλαγή μαζί! Το Νέο Επιχειρηματικό Μοντέλο μας θα τεθεί σε ισχύ από τις 18 Μαΐου – Κατάλογος 06 2022! Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω των νέων δεδομένων, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και στους Όρους & Προϋποθέσεις των Brand Partners, όπου περιλαμβάνεται και η εφαρμογή του νέου Success Plan.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα ομορφιάς, προσφορές  που ετοιμάζουμε για σας;
Δηλώστε το email σας παρακάτω για να λαμβάνετε το Newsletter μας ή ακολουθήστε μας στα Social media της σελίδας μας με Like στα:

Ακολουθήστε μας: