ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

         Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame εμπνέει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους συστήνοντας και πουλώντας υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με τη δύναμη της Σουηδικής επιστήμης. Η Oriflame είναι η μεγαλύτερη εταιρία απευθείας πώλησης καλλυντικών στην Ευρώπη με μία παγκόσμια κοινότητα περισσότερων από 3 εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

       

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

    Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας σήμερα και αμέσως να κερδίσετε χρήματα με την πώληση προϊόντων. Ή, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να αυξήσετε τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου καθώς και να ηγείστε της ανάπτυξής τους.

Δεν έχετε εμπειρία στις πωλήσεις ή τη διαχείριση μίας επιχείρησης; Μην ανησυχείτε, σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα. Σας παρέχουμε ψηφιακά εργαλεία και το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχετε πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και οδηγίες – όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

    Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να εργάζεστε και να κερδίζετε από την άνεση του σπιτιού σας. Ένα από τα καλύτερα οφέλη ενός Oriflame Brand Partner είναι η ελευθερία και η ευελιξία να εργάζεστε όποτε και όπου θέλετε, ακόμα και από τον καναπέ σας. Ξεχάστε το κλασικό ωράριο, τις μετακινήσεις και τις πολλές ώρες στο γραφείο – αυτή είναι η νέα μορφή επιτυχίας!

Η Oriflame στηρίζει το ευέλικτο πρόγραμμα και τρόπο ζωής. Σε εμάς, όλα γίνονται για εσάς! Είτε θέλετε να απολαύσετε προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα Oriflame και να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, είτε θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να τα κάνετε όλα με τον δικό σας τρόπο. Βάζετε το πάθος, παρέχουμε τα υπόλοιπα – εκπαίδευση, εργαλεία, προϊόντα ομορφιάς υψηλού επιπέδου και μια υποστηρικτική κοινότητα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την ισορροπία εργασίας-ζωής-πάθους!

   Ένα από τα οφέλη του να είστε μέλος της Oriflame είναι η ευκαιρία να γνωρίζετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς για την ομορφιά και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Είμαστε μια μεγάλη, διαφορετική και εμπνευσμένη παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς και μαζί οι δυνατότητες μας είναι ατελείωτες. Για περισσότερα από 50 χρόνια, μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις και γέλιο, επειδή πιστεύουμε ότι η βοήθεια και η στήριξη είναι ο δρόμος προς την επιτυχία!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ BEAUTY STORE

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πως είναι να είσαι Consultant της Oriflame;

Ως Consultant της Oriflame μπορείτε να επιλέξετε να κερδίζετε χρήματα από τα προϊόντα που αγοράζετε για εσάς κα την οικογένειά σας, να κερδίζετε χρήματα από τις δικές σας πωλήσεις ή να προσκαλέσετε νέα μέλη στην ομάδα σας και να κερδίσετε χρήματα από την ανάπτυξη του δικτύου σας.

Πολλοί Consultants έχουν δημιουργήσιε μία επτυχημένη επιχείρηση ενώ άλλοι έχουν επιλέξει να πουλάνε τα προϊόντα μας στον ελεύθερό τους χρόνο για να κερδίζουν επιπλέον εισόδημα. Ό,τι και αν προτιμάτε θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να επενδύσω;

Εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο θέλετε να δουλεύετε. Είτε αποφασίσετε να αφιερωθείτε πλήρως είτε θέλετε να κερδίζετε επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας, η απόφαση είναι δική σας. Το να είναι κανείς Consultant της Oriflame σημαίνει ευέλικτο ωράριο, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε.

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα;

Υπάρχουν δύο τρόποι να κερδίσετε χρήματα με την Oriflame. Ως Consultant της Oriflame, μπορείτε να παραγγείλετε προϊοντα σε τιμές μέλους και να τα πουλήσετε στους πελάτες σας σε τιμές καταλόγου. Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη στην Oriflame καθώς και να αναπτύξετε μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν πωλήσεις και έτσι να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος Consultant της Oriflame;

Όλοι μπορούν να γίνουν Consultant της Oriflame. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν πετύχει μαζί μας. Προσφέρουμε μία σπάνια ευκαιρία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, όπου η μόνη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε είναι το πάθος σας και η δέσμευσή σας

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η Ευκαιρία της Oriflame κάνει τα όνειρά σας πραγματοποιήσιμα με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με απίθανα οφέλη.  ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!

 

Ακολουθήστε μας: