Πώς να κερδίσετε  €1000 σε 90 ημέρες!

Το ξεκίνημα της καριέρας σας με την Oriflame δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, χάρις στο ολοκαίνουριο Πρόγραμμα των 90 Πρώτων Ημερών.

Το Πρόγραμμα των 90 Πρώτων Ημερών είναι μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού με την Oriflame. Και σας συνδέει με χιλιάδες άλλους φιλόδοξους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Ομορφιά και την Επιχειρηματικότητα. 

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλος;Κάντε κλικ εδώ:.ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!  και ξεκινήστε τις Πρώτες σας 90 Ημέρες με την Oriflame!

1)ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΣ CONSULTANT(μέλος);

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Καλωσορίσατε στις Πρώτες σας 90 Ημέρες με την Oriflame

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε μέρος της ζεστής και δυναμικής παγκόσμιας κοινότητάς μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε το να γνωρίζετε και να δουλεύετε με άλλους εξίσου φιλόδοξους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα.

Οι πρώτες σας 90 ημέρες στην Oriflame είναι πολύ σημαντικές για να χτίσετε μία γερή βάση που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Για αυτό αναπτύξαμε το Πρόγραμμα των Πρώτων 90 Ημερών – για να σας καθοδηγήσουμε, με τη βοήθεια του Χορηγού σας, ως προς το που πρέπει να επικεντρωθείτε αυτές τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες.

Με την πρώτη σας παραγγελία θα λάβετε τον Οδηγό των Πρώτων 90 Ημερών για τους Consultants. Ο Οδηγός αυτός σας καθοδηγεί τέλεια κατά τις πρώτες 90 ημέρες σας. Εξηγεί όλα σε όσα χρειάζεται να επικεντρωθείτε από βδομάδα σε βδομάδα και ποια εργαλεία και εκπαιδεύσεις είναι διαθέσιμα για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Θα μάθετε για τις καθημερινές πωλήσεις και πως μπορείτε να κερδίσετε έως €1000 σε αυτές τις 90 ημέρες.
Μπορείτε να κατεβάσετε τον Οδηγό των Πρώτων 90 Ημερών σε μορφή pdf εδώ.  >>> Κατεβάστε τον τώρα!

2)ΕΙΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να κερδίσετε €1000 στις Πρώτες σας 90 Ημέρες;

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Καλωσορίσατε στο ξεκίνημα ενός συναρπαστικού ταξιδιού με την Oriflame!

Ο τρόπος που κάνετε το ξεκίνημά σας με την Oriflame έχει μεγάλη σημασία στο πόσο γρήγορα θα πετύχετε και θα φτάσετε τους στόχους σας. Για αυτό, το Πρόγραμμα των Πρώτων 90 Ημερών είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας δώσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ως Consultant. Τα Κύρια σημεία περιλαμβάνουν:

  • Απλές οδηγίες για το που πρέπει να επικεντρωθείτε τις πρώτες 90 ημέρες
  • Τεχνικές, ικανότητες και εκπαιδευτικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους
  • Σας δείχνει πως να κερδίσετε €1000 σε 90 ημέρες!
  • Σας διδάσκει πώς να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη ομάδα – τα θεμέλια μιας γερής επιχείρησης
  • Πολλές διασκεδαστικές και παρακινητικές συμβουλές επιτυχίας που θα σας εμπνεύσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  τις  90 πρώτες ημέρες  σας!!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!!!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα ομορφιάς, προσφορές  που ετοιμάζουμε για σας;
Δηλώστε το email σας παρακάτω για να λαμβάνετε το Newsletter μας ή ακολουθήστε μας στα Social media της σελίδας μας με Like στα:

Ακολουθήστε μας: