Η περιποίηση της επιδερμίδας Optimals ξεκινά από την ισορροπημένη θρέψη της επιδερμίδας. Χρησιμοποιώντας ειδικά επιλεγμένα φυτά που προέρχονται από τη Σουηδία, οι ειδικοί μας στη θρέψη της επιδερμίδας έχουν διαμορφώσει τη σωστή ισορροπία των θρεπτικών συστατικών της επιδερμίδας, ενισχυμένα με τεχνολογίες και προστασία, για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ζωτικότητας της επιδερμίδας.
Ισορροπημένη θρέψη για την επιδερμίδα σας !
Ισορροπημένη θρέψη της επιδερμίδας, για ομοιόμορφη, φωτεινή επιδερμίδα !
Η Optimals Even Out έχει σχεδιαστεί από ειδικούς στη θρέψη της επιδερμίδας για να μειώσει την υπερμελάγχρωση και τις σκούρες κηλίδες – για επιδερμίδα φωτεινή με τέλεια όψη!
Ισορροπημένη θρέψη της επιδερμίδας – και πολλή ενυδάτωση!
Μεταμορφώστε την αφυδατωμένη ή ξηρή επιδερμίδα σε άνετη, φωτεινή επιδερμίδα με τη σωστή θρέψη. Η σειρά Optimals Hydra Radiance, χαρίζει τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών από Εκχυλίσματα Σουηδικών Φυτών, σε συνθέσεις που απαντούν στις ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας – για πιο φωτεινή όψη!

 

 

Η καθημερινή σας άμυνα ενάντια στην πρόωρη γήρανση !
Η Optimals Age Revive είναι δημιουργημένη από τους ειδικούς στη θρέψη της επιδεμίδας για να στοχεύει πολλαπλά σημάδια γήρανσης, να μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ βελτιώνει τον τόνο, την υφή και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας: