Η περιποίηση της επιδερμίδας δεν αφορά μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα σας το οποίο χρειάζεται επίσης φροντίδα. Δείτε πώς μπορείτε να φροντίσετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας από την κορυφή ως τα νύχια με τη νέα μας σειρά περιποίησης σώματος!

       Όταν ακούμε περιποίηση επιδερμίδας, αμέσως έρχονται στο μυαλό μας οι μάσκες προσώπου, τα serums και οι ενυδατικές κρέμες, ίσως κάποιες φορές και η θεραπεία για την ακμή. Όμως η περιποίηση της επιδερμίδας σημαίνει πολλά περισσότερα! Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας και χρειάζεται περιποίηση παντού, όχι μόνο στο πρόσωπο!

Η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από τις απλές ενυδατικές κρέμες. Η νέα μας σειρά περιποίησης σώματος The Body Edition έχει εμπνευστεί από την περιποίηση επιδερμίδας και τα ενεργά συστατικά της και κάνει κάτι περισσότερο από απλή ενυδάτωση (αν και η ενυδάτωση εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ!). Φροντίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας του σώματος όπως την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και την τραχιά επιδερμίδα.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;
Η κυτταρίτιδα είναι τα λακκάκια, η επιδερμίδα με όψη «φλοιού πορτοκαλιού» που μπορεί να έχουμε στο πίσω μέρος των μηρών, των γοφών και των γλουτών μας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στον σχηματισμό της κυτταρίτιδας, αλλά η διατροφή και ο τρόπος ζωής είναι οι κυριότεροι. Η πλούσια σε λιπαρά διατροφή και η έλλειψη άσκησης μπορούν να οδηγήσουν στη συσσώρευση λίπους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, όπως επίσης παίζουν ρόλο οι ορμόνες, τα γονίδια και το φύλο. Η κυτταρίτιδα είναι πιο συχνή στις γυναίκες, επειδή οι γυναίκες αποθηκεύουν εκ φύσεως περισσότερο λίπος στους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς. Μια ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση και ορισμένα καλλυντικά προϊόντα και τεχνικές μασάζ έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη βελτίωση της.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα;
Πέρα από τον υγιεινό τρόπο ζωής που αφορά άσκηση και σωστή διατροφή (κάτι που πρέπει να είναι δεδομένο για όλους μας, έτσι;), το Αντικυτταριτιδικό Gel Σώματος The Body Edition- 41817  μπορεί, κλινικά αποδεδειγμένα, να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας μέσα σε 28 μέρες. Περιλαμβάνει, το ευρέως γνωστό συστατικό περιποίησης, τη Νιασιναμίδη, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, κάντε μασάζ στην επιδερμίδα σας καθώς εφαρμόζετε το gel.

  Xαλαρή επιδερμίδα
Η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι σύνηθες φαινόμενο μετά την απώλεια βάρους και είναι επίσης κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά καθώς μεγαλώνουμε. Αν η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι κάτι που σας ενοχλεί, μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για να τη βελτιώσετε: να τρέφεστε υγιεινά, να γυμνάζεστε, να αποφεύγετε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου (να χρησιμοποιείτε αντηλιακό!) και να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας για το σώμα. Το Gel Σύσφιξης Σώματος The Body Edition-41819 , είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας κατά 48% σε μόλις δύο μήνες και περιέχει ένα από τα αγαπημένα μας ενυδατικά συστατικά, το Υαλουρονικό Oξύ..

               Τραχιά επιδερμίδα
Η επιδερμίδα σας έχει τραχιά και ανομοιόμορφη υφή; Δεν είστε οι μόνοι! Η ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας είναι συχνά το αποτέλεσμα της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της, αλλά μπορεί επίσης να προκληθεί από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Αν έχετε κάνει απολέπιση πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα προϊόν με φυσικές και χημικές απολεπιστικές ουσίες. Το Προϊόν Απολέπισης Σώματος για Απαλότητα The Body Edition -44370  περιέχει φυσικά απολεπιστικά από ελαφρόπετρα και κέλυφος αμυγδάλου, αλλά και Άλφα Υδροξύ (AHA) και Γλυκολικό Οξύ. Το γλυκολικό οξύ ενισχύει την αποβολή της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των ξηρών, νεκρών κυττάρων, αποκαλύπτοντας φρέσκα νέα κύτταρα της επιδερμίδας από κάτω. Έτσι, αποκαθίσταται η απαλότητα της επιδερμίδας!

    Μειώνει την όψη των ραγάδων 

   Βελτιώστε και μειώστε την όψη των ραγάδων με το  Προϊόν Κατά των Ραγάδων The body edition – 41827  που βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, τονώνει και συσφίγγει, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ενυδάτωση, στοχεύοντας στις ξηρές περιοχές.

Συμπύκνωμα κατά των ραγάδων που μειώνει ορατά και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης των ραγάδων.  Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας κάνοντάς την τονωμένη και σφριγηλή * Σύνθεση με CICA (Centella Asiatica), που υποστηρίζει την ανανέωση της επιδερμίδας και συμβάλλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης, στοχεύοντας στις ξηρές περιοχές.

Easy-to-apply, rich thick cream that is fast absorbing. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση των ραγάδων σε μόλις δύο εβδομάδες. Κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Με φρέσκο, floral άρωμα.

*Δοκιμασμένο σε Καταναλωτές

 Κλινικά δοκιμασμένο

Μία από τις καλύτερες αισθήσεις στον κόσμο είναι όταν αισθανόμαστε καθαροί, αναζωογονημένοι, υγιείς και περιποιημένοι. Ποιος δεν αγαπά μία ημέρα αφιερωμένη στον εαυτό του σε ένα spa; Εδώ θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα του σώματός σας !

Ακολουθήστε μας: