ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame εμπνέει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους συστήνοντας και πουλώντας υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με τη δύναμη της Σουηδικής επιστήμης. Η Oriflame είναι η μεγαλύτερη εταιρία απευθείας πώλησης καλλυντικών στην Ευρώπη με μία παγκόσμια κοινότητα περισσότερων από 3 εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

       

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

    Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας σήμερα και αμέσως να κερδίσετε χρήματα με την πώληση προϊόντων. Ή, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να αυξήσετε τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου καθώς και να ηγείστε της ανάπτυξής τους.

Δεν έχετε εμπειρία στις πωλήσεις ή τη διαχείριση μίας επιχείρησης; Μην ανησυχείτε, σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα. Σας παρέχουμε ψηφιακά εργαλεία και το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχετε πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και οδηγίες – όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

    Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να εργάζεστε και να κερδίζετε από την άνεση του σπιτιού σας. Ένα από τα καλύτερα οφέλη ενός Oriflame Brand Partner είναι η ελευθερία και η ευελιξία να εργάζεστε όποτε και όπου θέλετε, ακόμα και από τον καναπέ σας. Ξεχάστε το κλασικό ωράριο, τις μετακινήσεις και τις πολλές ώρες στο γραφείο – αυτή είναι η νέα μορφή επιτυχίας!

Η Oriflame στηρίζει το ευέλικτο πρόγραμμα και τρόπο ζωής. Σε εμάς, όλα γίνονται για εσάς! Είτε θέλετε να απολαύσετε προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα Oriflame και να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, είτε θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να τα κάνετε όλα με τον δικό σας τρόπο. Βάζετε το πάθος, παρέχουμε τα υπόλοιπα – εκπαίδευση, εργαλεία, προϊόντα ομορφιάς υψηλού επιπέδου και μια υποστηρικτική κοινότητα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την ισορροπία εργασίας-ζωής-πάθους!

   Ένα από τα οφέλη του να είστε μέλος της Oriflame είναι η ευκαιρία να γνωρίζετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς για την ομορφιά και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Είμαστε μια μεγάλη, διαφορετική και εμπνευσμένη παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς και μαζί οι δυνατότητες μας είναι ατελείωτες. Για περισσότερα από 50 χρόνια, μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις και γέλιο, επειδή πιστεύουμε ότι η βοήθεια και η στήριξη είναι ο δρόμος προς την επιτυχία!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ BEAUTY STORE

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πως είναι να είσαι Consultant της Oriflame;

Ως Consultant της Oriflame μπορείτε να επιλέξετε να κερδίζετε χρήματα από τα προϊόντα που αγοράζετε για εσάς κα την οικογένειά σας, να κερδίζετε χρήματα από τις δικές σας πωλήσεις ή να προσκαλέσετε νέα μέλη στην ομάδα σας και να κερδίσετε χρήματα από την ανάπτυξη του δικτύου σας.

Πολλοί Consultants έχουν δημιουργήσιε μία επτυχημένη επιχείρηση ενώ άλλοι έχουν επιλέξει να πουλάνε τα προϊόντα μας στον ελεύθερό τους χρόνο για να κερδίζουν επιπλέον εισόδημα. Ό,τι και αν προτιμάτε θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να επενδύσω;

Εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο θέλετε να δουλεύετε. Είτε αποφασίσετε να αφιερωθείτε πλήρως είτε θέλετε να κερδίζετε επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας, η απόφαση είναι δική σας. Το να είναι κανείς Consultant της Oriflame σημαίνει ευέλικτο ωράριο, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε.

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα;

Υπάρχουν δύο τρόποι να κερδίσετε χρήματα με την Oriflame. Ως Consultant της Oriflame, μπορείτε να παραγγείλετε προϊοντα σε τιμές μέλους και να τα πουλήσετε στους πελάτες σας σε τιμές καταλόγου. Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη στην Oriflame καθώς και να αναπτύξετε μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν πωλήσεις και έτσι να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος Consultant της Oriflame;

Όλοι μπορούν να γίνουν Consultant της Oriflame. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν πετύχει μαζί μας. Προσφέρουμε μία σπάνια ευκαιρία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, όπου η μόνη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε είναι το πάθος σας και η δέσμευσή σας

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Κάντε ένα  Δυναμικό Ξεκίνημα

 

  • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ τα προϊόντα και δημιουργήστε τις δικές σας προϊοντικές ιστορίες
  • ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ τις προϊοντικές ιστορίες σας και ξεκινήστε να κερδίζετε
  • ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ φίλους να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση

Σας ενδιαφέρει:

  • Novage
    Ανακαλύψτε την premium αντιγηραντική ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας, Novage, που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Δοκιμάστε την σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην περιποίηση επιδερμίδας για να γίνετε Skinfluencer!
  •  
  • Wellness
    Μάθετε πως μπορείτε να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πώς μπορούν τα προϊόντα Wellness by Oriflame να υποστηρίξουν την ευεξία σας.
  • Επιχειρηματική ευκαιρία
    Είτε ο στόχος σας είναι να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας είτε να αναπτύξετε μία επιχείρηση κοινωνικής πώλησης πλήρους απασχόλησης με την Oriflame, θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την πρώτη σας μέρα και να αυξήσετε τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου. Εσείς αποφασίζετε πόσο λίγο ή πολύ θέλετε να εργαστείτε!

1.Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

 
  • Προσωπική Κλιμακωτή Έκπτωση & VIP Bonus
    Διεκδικήστε έκπτωση & bonus πελατών
  • Bonus Points (BP)
    Αντιστοιχούν Bonus Points σε όλα τα προϊόντα Oriflame με βάση την τιμή τους
  • Welcome Program (WP)
    Αποκτήστε bestseller προϊόντα με ΜΟΝΟ €2 τιμή μέλους
  • Πρόγραμμα Ταχείας Εκκίνησης (Fast Track)
    Κερδίστε επιπλέον έως και €75 µέσα στις πρώτες 90 ηµέρες
  • Advancement Bonus
    Κερδίστε επιπλέον έως και €100 µέσα στις πρώτες 90 ηµέρες

     2. Bonus Πρώτων 90 Ημερών

       Έχουμε δύο διαφορετικά bonus που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας από το ξεκίνημα της πορείας σας στην Oriflame:

  • Bonus Ταχείας Εκκίνησης

         Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να κερδίσετε έως και €75 στις πρώτες 90 ημέρες σας με την Oriflame.

  • Advancement Bonus

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να κερδίσετε έως και €100 στις πρώτες 90 ημέρες σας με την Oriflame.

3. Κατεβάστε τη Λίστα Ενεργειών & Λίστα Επαφών

  • Λίστα Ενεργειών “Το Δυναμικό Ξεκίνημα”

    Η Λίστα Ενεργειών του προγράμματος “Το Δυναμικό Ξεκίνημα” είναι ένας βήμα προς βήμα οδηγός για να ξεκινήσετε με σωστά!

  • Λίστα Επαφών – Ποιους γνωρίζεις;

    Εδώ σας δίνουμε συμβουλές σχετικά με το ποια άτομα πρέπει να βάλετε στη Λίστα Επαφών σας. Προσθέστε τουλάχιστον 30 νέα άτομα στη Λίστα Επαφών σας. Άνθρωποι που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για προϊόντα ή την επιχειρηματική ευκαιρία της Oriflame.

4. Γίνετε μέλος της Oriflame κοινότητας


    Κάντε κλικ εδώ για να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Facebook και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε για αυτό τον χορηγό σας. Ακολουθήστε μας επίσης στο Facebook και στο Instagram!

 5. Παρακολουθήστε μία δωρεάν συνάντηση ΟΟΜ


  Επικοινωνήστε με τον χορηγό σας σας για να συμμετάσχετε στην επόμενη συνάντηση OOM για να μάθετε νέες δεξιότητες ή επισκεφθείτε την ενότητα Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για να δείτε τις εκδηλώσεις και εκπαιδεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον εκάστοτε Κατάλογο.

Η Ευκαιρία της Oriflame κάνει τα όνειρά σας πραγματοποιήσιμα με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με απίθανα οφέλη.  ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ORIFLAME!!!

 

Ακολουθήστε μας: