Ενισχύστε την επιτυχία σας!

Γιορτάζοντας τις παγκόσμιες επιτυχίες μας μέσα από μια ιστορία 55 ετών, συνεχίζουμε την πορεία μας με την εφαρμογή του νέου Success Plan στην Ευρώπη, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Μαΐου 2022.

Το ταξίδι σας μαζί μας και η επιχειρηματική σας επιτυχία είναι σημαντικά για την Oriflame. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας προσφέρουμε εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να διευρύνετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Όλα αυτά ξεκινούν με ορισμένες θεμελιώδεις αλλαγές στο πλάνο αμοιβών, το οποίο πλέον εστιάζει στους τομείς που σας προσφέρουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Για να σας ενισχύσουμε με ακόμα περισσότερες ευκαιρίες προόδου και επιτυχίας κατά την μετάβαση στο νέο Success Plan, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα ειδικό Πακέτο Ανάπτυξης! Πρόκειται για ένα σύνολο διαφορετικών προγραμμάτων, στόχος των οποίων είναι να σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία και να παράσχουν καθοδήγηση στην ομάδα σας προκειμένου να κάνει το ίδιο. Το Πακέτο Ανάπτυξης ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως εκμεταλλευτείτε το πριν λήξει!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΩΣΗΣ

Είστε ήδη Brand Partner; Μην ανησυχείτε, έχουμε φροντίσει για εσάς!

Κατανοούμε ότι η επιχείρηση και η ομάδα σας μπορεί να μην είναι δομημένες με τρόπο που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του νέου Success Plan. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Bridging ή Γεφύρωσης, το οποίο περιλαμβάνει κατευθυντήριες γραμμές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να δομήσετε το δίκτυό σας με βάση το νέο Success Plan, καθώς και προγράμματα, επιβραβεύσεις και προσαρμογές που θα ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση του Καταλόγου C17 2022.

Πιστεύουμε ότι το Πρόγραμμα Γεφύρωσης θα σας βοηθήσει στην καλύτερη μετάβασή σας στο νέο Success Plan. Δείτε πως!

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ!

Ακολουθήστε μας: