Η NOVAGE+ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ BIO ACTIVATING
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

   Novage+ Bio Activating Περιποίηση Επιδερμίδας. Μία επανάσταση στην αντιγήρανση: ανώτερη φαρμακοκαλλυντική δράση, ήπια με την επιδερμίδα και τη φύση. Οι ρουτίνες Novage+ ανεβάζουν το layering των προϊόντων στο επόμενο επίπεδο, για να προσφέρουν στην επιδερμίδα σας περισσότερα. Όλες οι φόρμουλες είναι κλινικά αποδεδειγμένες για την ασφαλή και ήπια αντιμετώπιση των αναγκών της επιδερμίδας, δημιουργώντας μία προσωπική ρουτίνα με προϊόντα που λειτουργούν αποτελεσματικότερα μαζί.

ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ NOVAGE+

             Η Novage+ Bio Activating Περιποίηση Επιδερμίδας είναι μία επανάσταση στην αντιγήρανση με ανώτερη φαρμακοκαλλυντική δράση, ήπια με την επιδερμίδα και τη φύση, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ενώ οι σειρές NovAge συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με επιλεγμένα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων, στοχεύοντας συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης. Επιλέξτε μία εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας για να απολαύσετε ολοκληρωμένη δράση με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα που διαρκούν.

Η ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑ 4 ΒΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Εξατομικευμένες ρουτίνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας – και το νέο μας Ψηφιακό Εργαλείο Διάγνωσης Επιδερμίδας για να εντοπίσετε την προσωπική σας Ρουτίνα Περιποίησης Novage+ σε λίγα λεπτά.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΡΟΥΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ NOVAGE+

ΡΟΥΤΙΝΑ  ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ  ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ  NOVAGE

Δείτε τη σειρά Novage και αποκτήστε επιλεγμένα προϊόντα που στοχεύουν συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας.

 

         Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες της επιδερμίδας σας με την Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας της Oriflame. Κάθε βήμα προσφέρει την τέλεια προετοιμασία για το επόμενο. Από το προϊόν καθαρισμού στην κρέμα νύχτας, τα Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας δρουν συνδυαστικά για να σας χαρίσουν όμορφη επιδερμίδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λεπτά κάθε πρωί και κάθε βράδυ.

7fores

Η ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας 4ων βημάτων NovAge είναι η καθημερινή σας βάση για νεανική, υγιή επιδερμίδα. Είναι επιστημονικά σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τη συνεργατική δράση των προϊόντων, χτίζοντας ολοκληρωμένη περιποίηση μέσα από τα τέσσερα βήματα. Δυό φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, είναι όσα χρειάζεστε.

 1.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ     

                  ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ            

Καθαρίζετε την επιδερμίδα σας δύο φορές την ημέρα για να απομακρύνετε τους ρύπους και για να την προετοιμάζετε να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά της υπόλοιπης ρουτίνας σας.

2.ΣΤΟΧΕΥΣΗ – ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Με την ανάλαφρη Κρέμα Ματιών θα ανορθώσετε το περίγραμμα, θα λειάνετε τις ρυτίδες και θα αναζωογονήσετε την περιοχή των ματιών

3.ΕΝΙΣΧΥΣΗ – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Εφαρμόστε το serum πριν από την ενυδατική σας κρέμα για να ενισχύσετε τη δράση της και να βοηθήσετε στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση και στη μείωση των ρυτίδων.

 

4.ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χρησιμοποιήστε κρέμα ημέρας για να ανορθώσετε το περίγραμμα, να αναζωογονήσετε και να προστατέψετε την επιδερμίδα, και κρέμα νύχτας για να τη θρέψετε και να τη συσφίξετε.

 

Σετ NovAge Time Restore 

 Ολική αναζωογόνηση για την ώριμη επιδερμίδα

Συνιστάται  για ηλικίες    50+                     Kωδικός: 31774
Η πραγματική ομορφιά δε βρίσκεται στην αψεγάδιαστη όψη, αλλά στην αυτοπεποίθηση που αισθάνεστε για την επιδερμίδα σας. Οι εμπειρίες της ζωής αντικατοπτρίζουν τον πραγματικό μας εαυτό και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτό. Η νέα NovAge Time Restore σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τις αλλαγές τις ζωής, απλά επαναπροσδιορίζοντας τι σημαίνει να έχετε ώριμη επιδερμίδα και επιτρέποντας στην εξωτερική σας εμφάνιση να αντανακλά το πώς αισθάνεστε.
Με τεχνολογία Genistein SOY και Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Ribwort, η Time Restore θρέφει και ενυδατώνει εντατικά χαρίζοντας πιο πυκνή, πιο ανθεκτική επιδερμίδα, με πιο καθορισμένο περίγραμμα και λιγότερο εμφανείς βαθιές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Η NovAge Time Restore προσφέρει στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεται για να δείχνει στα καλύτερα.


ΝΕΟ                Kωδικός: 31774
Το  Σετ NovAge Time Restore Μόνο με € 139.00 (τιμή VIP ΠΕΛΑΤΗ ) από αρχική € 200.00
περιλαμβάνει τα εξής 5  προϊόντα:
  1. Gel καθαρισμού NovAge Supreme – 150ml
  2. Κρέμα για τα Μάτια & τα Χείλη NovAge Time Restore-15ml
  3. Αναζωογονητικό Serum NovAge Time Restore-30ml
  4. Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Time Restore-50ml
  5. Αναπλαστική Κρέμα Νύχτας NovAge Time Restore-50ml

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑCS ΚΑΙ ΕΛΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Σετ NovAge Skinrelief – 44480

Η σειρά NovAge Skinrelief συνιστάται για όλες τις ηλικίες και είναι η αντιγηραντική λύση για ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι το 1ο Σετ της Oriflame που κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες έως και 23% μέσα σε 8 εβδομάδες

Το Set NovAge Skinrelief ,περιλαμβάνει:

  1. Gel Καθαρισμού NovAge Supreme-33984-150ml
  2. Κρέμα Ματιών NovAge Skinrelief Pro Resilient-38390 -15ml
  3. Serum NovAge Skinrelief Pro Resilient-38391-30ml
  4. Κρέμα Ημέρας με SPF 30 NovAge Skinrelief Pro Resilient-40794-50ml
  5. Κρέμα Νύχτας NovAge Skinrelief Pro Resilient-38385-50ml

 

Σετ NovAge Men-29446

Ειδικά δημιουργημένο για την ανδρική επιδερμίδα, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και της κούρασης. Η επιδερμίδα αποκτά ενέργεια και πιο φρέσκια, λεία και νεανική όψη. Όταν το χρησιμοποιείτε καθημερινά σαν ρουτίνα, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι δρα κατά της κούρασης, χαρίζοντας πιο λεία επιδερμίδα, μειωμένες ρυτίδες, βελτιωμένη ενυδάτωση, ελαστικότητα και ομοιομορφία. Περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum και λεπτόρρευστη κρέμα. Εφαρμόστε τη ρουτίνα πρωί και βράδυ.

Το   Σετ NovAge Men μόνο με  €69.99 (τιμή VIP ΠΕΛΑΤΗ ) από αρχική  € 100,00
              Κωδικός :29446
Περιλαμβάνει τα  εξής 4 προϊόντα:

1.Προϊόν Καθαρισμού & Απολέπισης Προσώπου NovAge Men-33198 -125ml
2. Gel Ματιών NovAge Men -33199 -15ml
3. Serum για Ενυδάτωση και Ενέργεια NovAge Men-33200-50ml
4. Αντιγηραντική Λεπτόρρευστη Κρέμα NovAge Men-33201 -50ml

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑCS ΚΑΙ ΕΛΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

H σειρά Novage Men διαθέτει κουτί δώρου για να την προσφέρετε στους αγαπημένους σας άνδρες!

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΒΗΜΑ 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.

  • Βρέξτε το πρόσωπο σας με νερό. Πιέστε μία φορά την αντλία για να βγάλετε την ιδανική ποσότητα του καθαριστικού Gel σε υγρά χέρια και τρίψτε τα μεταξύ τους.
  • Κάντε μασάζ σε υγρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και τον λαιμό με τα δάχτυλά σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  • Ξεβγάλτε καλά με καθαρό χλιαρό νερό και σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας με μία απαλή πετσέτα. Αν επιθυμείτε επαναλάβετε τη διαδικασία.

ΒΗΜΑ 2: ΜΑΤΙΑ. Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Η Κρέμα Ματιών Ultimate Lift Advance έχει ειδική σύνθεση ώστε να φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τις ισχυρές μας τεχνολογίες.
ΒΗΜΑ 3: ΕΝΙΣΧΥΣΗ. To Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Ultimate Lift είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεταφέρει αποτελεσματικά στην επιδερμίδα υψηλή συγκέντρωση όλων των επαναστατικών συστατικών, ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας.
ΒΗΜΑ 4: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. Η Προηγμένη Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση Ultimate Lift με SPF 15 βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας από τη φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η Κρέμα Νύχτας παρέχει βαθιά θρέψη στα κύτταρα ενώ κοιμάστε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της. Οταν συμβαίνει αυτό, προτείνουμε να εντάσετε τα προϊόντα σταδιακά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Oι έρευνες στα εργαστήρια της Oriflame έδειξαν ότι μπορούμε να αντιστρέψτε τα σημάδια της γήρανσης έως και 80%. Αυτό κάνει και η νέα επιστημονική επανάσταση στον τομέα της Αντιγήρανσης, η NovAge Ultimate Lift. Αποδεδειγμένα επαναφέρει τη νεότητα της επιδερμίδας σας σε μόλις 12 εβδομάδες!!

4 Βήματα για λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε μας: